Doprava zdarma při objednání zboží od 1000 Kč

Sojová svíčka od mojí mámy. (očima teenagerky)

Sójová svíčka od mojí mámy. (očima teenagerky)

1643556870736

Všude kolem nás je neustále rušno. Lidi pořád něco řeší, hádají se, jsou  vyčerpaný z práce. Musí na nákup, pro dítě do školky, uvařit a uklidit. Zastavte se na chvíli a sedněte si do pohodlného křesla, udělejte si čaj a zapalte si svoji sójovou svíčku. Jen poslouchejte ten klid kolem vás, cítíte vůni která vás osvobozuje. Můžete jen sedět a vstřebávat harmonické účinky.

Díky sójovým svíčkám od mojí mámy už nebudete ve stresu, můžete jen v klidu relaxovat.

Sójové svíčky jsou navíc šetrné k vám i k přírodě narozdíl od svíček z “obyčejného” vosku, které jsou toxické. Mojí mámě záleží na tom, co dýcháme, proto používejte sójovou svíčku, která je vyráběná z vosku ze sójových bobů a aroma bez přidané chemie. Neobsahuje znečišťující látky, které při hoření zůstávají v domě nebo bytě, nehrozí začouzené a špinavé zdi. Jo, a mnohem déle také hoří. Já mám pocit, že vůbec neubývají.

Další výjimečná věc máminých svíček, jsou její ručně vyráběná víčka. Svým tvarem slouží i jako podtácek na svíčku, kávu nebo sklenku vína (mamka ví) a máma si s tím neuvěřitelně vyhraje a stráví s tím i spoustu času. Někdy nám nedá ani najíst :o)) Jsou dřevěná a nijak jinak upravovaná jen navoskovaná. A jsou krásná.  

mojesoja dcerka mamky